طراحی خطی: طرحی که فقط با خطوط اجرا میشود و نیازی به حضور نور و سایه ندارد.
طراحی نور و سایه: سایهروشنها مهارت هنرمند را در طراحی احجام به نمایش میگذارند و یکی از شاخههای تخصصی طراحی با مداد است.
طراحی رئالیسم: واقعگرایی به معنای طراحی و نقاشی اشیا و موجودات به همان شکل و شیوهای که هستند، است. زشت و زیبا.
طراحی سورئالیسم: طراحی ماورای واقعیت و آنچه که ممکن است وجود خارجی نداشته باشد، سورئالیسم است.
طراحی رمانتیسم: طراحی خیال و رویا، آروزها، برجسته کردن خویشتن انسانی، سرزمینهای ناشناخته و… طراحی رمانتیسم است.
طراحی به طور کلی ترکیبی از ارتباط بین چشم، مغز و دست می باشد، که اگر یک هنرجو به درجه ای از مهارت برسد و این پیام از مغز به دستش هدایت شود و دست بتواند موفق به کشیدن یک طرح خوب بر روی کاغذ بشود، بنابراین پروسه “آموزش طراحی” به درستی طی شده و پیش می رود.
تعداد زیادی از افراد و هنرجویانی که به من رجوع کردند و من تجربه تدریس و همفکری با آنها را داشتم، اصرارشان بر این بود که از ابتدا با یکی از متریال های رنگی یادگیری را آغاز کنند ولی از آن جایی که من به شدت آموزش طراحی را ضروری می دانم برای پیشرفتشان در این مسیر، سعی کردم متقاعد شان کنم که نیاز به یادگیری طراحی، مانند نیاز به یادگیری نت میماند در موسیقی.
خوشبختانه اکثراً میپذیرند و نتیجه ی اعتمادشان را هم خیلی زود دریافت می کنند ولی متاسفانه کسانی که اصرار دارند این رشته را بدون در نظر گرفتن ضرورت یادگیری این مهم، این رشته را ادامه دهند، به مشکلات فراوانی بر می خورند و اگر انگیزه کافی نداشته باشند، کنارهگیری کرده و اگر انگیزه خوبی داشته باشند به عقب برگشته و آموزش طراحی را از ابتدا با مدتی تاخیر آغاز میکنند.
از نظر من فراگیری و آموزش طراحی، رکن اصلی و پایه محکمی برای آموزش نقاشی میباشد و اگر چنانچه کسی از طراحی به سادگی بگذرد قطعاً در مابقی مسیر دچار مشکلات فراوانی میشود.
© تمامی حقوق این وبسایت برای گالری پاسبان محفوظ است